Republic Bulgaria, Region Simitli
Български (България)
Начало Обяви Община Симитли организира празник със специалното участие на любимците на Благоевград - DEJA VU Dance Studio

Община Симитли организира празник със специалното участие на любимците на Благоевград - DEJA VU Dance Studio

Община Симитли организира празник със специалното участие на любимците на Благоевград - DEJA VU Dance Studio към Младежки дом – Благоевград, с ръководител Ани Хачатрян и Десислава Терзийска и финалистите в „България търси талант“ - PRESTO Music School с ръководител Цветомира Съботинова. 

Очаква Ви една прекрасна вечер, изпълнена с много различни и красиви танцово-музикални изпълнения! 

Концертът е в събота, 26 юни, от 19:00 часа на площад „Септември“ – град Симитли. 

Заповядайте!

DEJA VU Dance Studio, с ръководители Ани Хачатрян и Десислава Терзийска, покорява сърцата на малки и големи от 2014 година както на местни, така и на международни сцени.

През изминалия сезон, студиото открива и два филиала в градовете Симитли и Бобов дол.

DEJA VU Dance Studio е в редицата на златните медалисти, донесли първи места от Турция, Гърция, Сърбия и не на последно място - България. 

Концертът се организира в изпълнение на проект „Прилагане на социално-икономически и образователни мерки за интеграция на уязвими групи в община Симитли“ по Договор за БФП №BG05M9OP001-2.018-0010-2014BG05M2OP001-C02, Процедура №BG05M9OP001-2.018 „СОЦИАЛНО-ИКОНОМИЧЕСКА ИНТЕГРАЦИЯ НА УЯЗВИМИ ГРУПИ. ИНТЕГРИРАНИ МЕРКИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ ДОСТЪПА ДО ОБРАЗОВАНИЕ“ – КОМПОНЕНТ 1, съфинансиран от Европейски съюз чрез Европейски социален фонд, финансирани от Оперативна Програма  „Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014-2020г., Дейност 5 „Преодоляване на негативни обществени нагласи, основани на етнически произход и културна идентичност“