Republic Bulgaria, Region Simitli
Български (България)
Начало Обяви Награди за красиви рисунки в Детска градина - с. Долно Осеново

Награди за красиви рисунки в Детска градина - с. Долно Осеново

Днес, в Детска градина - с. Долно Осеново, се проведе второто награждаване на победителя в Конкурс за детска рисунка ,,МОЯТ СВЯТ В МОЯ ГРАД“.

Голямо старание бяха положили малчуганите, за да пресъздадат върху белия лист как виждат света с невинните си детски очи. Това пролича в красивите рисунки, които всички те бяха сътворили.

Победител във втория етап от конкурса е 7-годишната Ивайла Беличанова от Четвърта подготвителна група ,,Пчелички“.  Рисунката й, регистрирана под номер 24, се открои измежду останалите с оригиналност и талант. В нея, с помощта на пастели и моливи, малката художничка беше сътворила ярък и внушителен замък.

Ивайла Беличанова единодушно беше класирана на първо място след проведено на място гласуване, в което взеха участие – Бисер Сегменов – кмет на с. Долно Осеново,  Величка Ботушова - секретар и библиотекар на читалище с. Долно Осеново и любимецът на всички деца – Бате Брано. Тя  получи като награда  раница, оборудвана с нови пособия и помагала, а всички останали участници - тениски в червено с логото на проекта.

За децата беше организирана забава под формата на игра, която  представи на участниците теми за здравословното хранене, кратка беседа за предимствата и важността на зеленчуците и плодовете в ежедневието ни, които бяха онагледени с подбрани свежи плодове и зеленчуци, с които децата с удоволствие се почерпиха.

Днешното мероприятие е част от изпълнението на проекта „Прилагане на социално-икономически и образователни мерки за интеграция на уязвими групи в община Симитли“ по Договор № BG05M9OP001-2.018-0010-2014BG05M2OP001-C02, финансиран по ОПНОИР, Дейност 5 "Преодоляване на негативни обществени нагласи, основани на етнически произход и културна идентичност“.

Повече снимки може да разгледате като натиснете върху линка:

https://simitli.info/nagradi-za-krasivi-risunki-v-detska-gradina-s-dolno-osenovo