Republic Bulgaria, Region Simitli
Български (България)
Начало Обяви Весел празник, много рисунки и награди в група „Звездички“ - филиал „Ян Бибиян“ на ДГ „Радост“ - Симитли

Весел празник, много рисунки и награди в група „Звездички“ - филиал „Ян Бибиян“ на ДГ „Радост“ - Симитли

Чуден празник с много рисунки, награди и веселба се проведе днес в група „Звездички“ на филиал „Ян Бибиян“ – Детска градина „Радост“ – Симитли.

Празникът бе по повод второто награждаване на победителя в Конкурс за детска рисунка "МОЯТ СВЯТ В МОЯ ГРАД“.

Големият победител във втория етап от конкурса е Кристиян Янев. Рисунката му, регистрирана под номер 15, впечатли всички присъстващи със своята оригиналност и пъстрота. В нея, с помощта на флумастри, малкият Криси бе нарисувал своята детска градина. Творбата му бе избрана измежду всички участващи рисунки след проведено гласуване на място, в което взеха участие – заместник-кметът на община Симитли – г-жа Евгения Георгиева, г-жа Магдалена Кръстева, любимецът на всички деца Бате Брано и Мария Стойчева – дете от публиката.

Победителят – Кристиян Янев, спечели специална награда - раница, оборудвана с нови пособия и помагала, а всички останали деца получиха брандирани тениски за спомен.

С много занимателни игри, песни и стихчета, възпитаниците на педагозите Кристина Стоилкова и Гроздан Докузов се забавляваха и се сдобиха с нови знания за здравословното хранене.

Конкурсът за детска рисунка "МОЯТ СВЯТ В МОЯ ГРАД“ е по проект „Прилагане на социално-икономически и образователни мерки за интеграция на уязвими групи в община Симитли“, Договор №BG05M9OP001-2.018-0010-2014BG05M2OP001-C02, по който проект община Симитли е бенефициент, а детските градини са в качеството им на партньори, и в изпълнение на Дейност 5  "Преодоляване на негативни обществени нагласи, основани на етнически произход и културна идентичност".

Повече снимки може да разгледате като натиснете върху линка: 

https://simitli.info/vesel-praznik-mnogo-risunki-i-nagradi-v-grupa-zvezdichki-filial-yan-bibiyan-na-dg-radost-simitli