Republic Bulgaria, Region Simitli
Български (България)
Начало Обяви Съобщение

Съобщение

На основание чл.55 ,ал.1 от Закона за защитените територии и във връзка с чл.12,ал.1,чл.13 и чл.14 ,ал.1 от Наредбата за разработване на планове за управление на защитени територии на 25.09.2015 год. /петък/ от 09.00 часа в гр.Благоевград ,Драматичен театър „Никола Вапцаров” – Голяма сцена, пл. „Георги Измирлиев” №1 зала 101 се организира обществено обсъждане на проект на „Разработване на план за управление на резерват „Риломанастирска гора” за периода 2015-2024 год.”
Проектът на разработения план за управление на резерват „Риломанастирска гора” и приложенията към него са достъпни и на интернет страницата  на портал за обществени консултации – www. strategy.bg и на страницата на проекта „Актуализиране на план за управление на Национален парк „Рила”
Писменни становища могат да се предоставят в офиса на ДЗЗД „Рила Консултанти”,гр.София,ул. „Димитър Манов”№10 ,офис 7 ,партер на e-mail адрес This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it или на срещата за обществено обсъждане.
Общинска администрация -Симитли