Republic Bulgaria, Region Simitli
Български (България)
Начало Обяви С Ъ О Б Щ Е Н И Е

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

          Днес 16.03.2022г. Общинска администрация гр. Симитли публично обяви уведомление за инвестиционно предложение от Николай Славчев Стоименов за  „Изграждане на жилищна сграда за собствени нужди в УПИ XIX-127, кв. 24 по плана на гр. Симитли, община Симитли“.

 

          Предвижда се изграждане на масивна жилищна сграда за собствени нужди.Сградата е с два надземни жилищни етажа и един сутеренен етаж. На сутеренния етаж /кота -2.60/ се намират: стълбищна клетка; коридор; складово помещение и два килера. На първия жилищен етаж /кота±0.00/ се разполагат:стълбищна клетка; входно антре; баня; кухня и дневна. На втория жилищен етаж /кота +3.00/ се намират: стълбищна клетка; коридор; родителска спалня; две детски спални; баня; гардеробно и два балкона.

 

           Конструкцията  на сградата е монолитна стоманобетонна със носещи стоманобетонни ивични фундаменти, стоманобетонови стени, колони, греди и плоча и преградни стени от решетъчни тухли на лепило.

 

          Покрива на сградата е топъл плосък и е неизползваем.

 

          Обработката на фасадата ще се изпълни от фасадна мазилка в два цвята, гранитогрес имитация на дърво и циментови плоскости имитация на бетон.

 

          В рамките на  14- дневен срок от датата на обявяване в Общинска администрация – Симитли ще се приемат, възражения, мнения и становища от заинтересованите лица.