Republic Bulgaria, Region Simitli
Български (България)
Начало Обяви Лятно настроение и емоции под хип-хоп ритми и музикални изпълнения в Симитли

Лятно настроение и емоции под хип-хоп ритми и музикални изпълнения в Симитли

Необикновен лятен ден бе вчера в Симитли.

Déjà Vu Dance Studio, с ръководители Ани Хачатрян и Десислава Терзийска и PRESTO Music School, с ръководител Цветомира Съботинова, подариха завладяващ концерт - „Summer jam time“ на жителите на общината.

Голямата сцена на площад „Септември“ посрещна вълшебни музикални и неустоимо красиви танцови изпълнения, представени с много настроение, усмивки и радост.

Точно в 19:00 часа, сцената се изпълни от малки и големи танцьори и музиканти, които дадоха старт на концерта, в който участие взеха над 100 деца.

Нетипични за лятото бури осуетиха празника, но въпреки това, с незабравимото си участие Déjà Vu Dance Studio и PRESTO Music School успяха да създадат страхотно лятно настроение и емоции под хип-хоп ритми и музикални изпълнения.

Концертът е организиран от Община Симитли в изпълнение на проект „Прилагане на социално-икономически и образователни мерки за интеграция на уязвими групи в община Симитли“ по Договор за БФП №BG05M9OP001-2.018-0010-2014BG05M2OP001-C02, Процедура №BG05M9OP001-2.018 „СОЦИАЛНО-ИКОНОМИЧЕСКА ИНТЕГРАЦИЯ НА УЯЗВИМИ ГРУПИ. ИНТЕГРИРАНИ МЕРКИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ ДОСТЪПА ДО ОБРАЗОВАНИЕ“ – КОМПОНЕНТ 1, съфинансиран от Европейски съюз чрез Европейски социален фонд, финансирани от Оперативна Програма  „Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014-2020г., Дейност 5 „Преодоляване на негативни обществени нагласи, основани на етнически произход и културна идентичност“

Повече снимки от събитието можете да видите като натиснете на линка: 

https://simitli.info/lyatno-nastroenie-i-emocii-pod-khip-khop-ritmi-i-muzikalni-izplneniya-v-simitli